Dakbedekking van de beste kwaliteit

Sinds 1973 werken wij met het inmiddels mondiaal bekende merk DERBIGUM wat staat voor bewezen kwaliteit.
Dit produkt is in verschillende vormen en kleuren leverbaar, zodat ook schuine daken hier een bepaalde uitstraling kunnen weergeven.

Deze dakbedekking is van Belgisch fabrikaat. Inmiddels mogen we rustig zeggen dat dit een kwaliteitsprodukt is en het goedkoopste dak op termijn gezien. In de 50 jaar dat we dit product plaatsen hebben we nog niet 1 dak vernieuwd vanwege slijtage, dat is bewezen kwaliteit in de praktijk.

Dakbedekking met garantie

Dakbeheer hoort ook bij onze diensten, waarbij wij op een integere manier uw dakenbestand beoordelen en u een inzicht geven in verwachte levensduur en mogelijke kosten in de toekomst.

Dit is maatwerk en vereist een actieve inbreng van u als klant en van ons als contractor.

Duurzaamheid

Deze daken mits goed aangebracht hebben een levensduur van 35 jaar en wellicht langer. Wij geven u een onafhankelijk advies over uw dak en/of dakenbestand en trachten zo voor u tot een op termijn zo goedkoop mogelijk dak te komen. Een dak leggen is 1 en een dak goed leggen is 2 en dit in een tijd met vele mogelijkheden op dat gebied.

Materialen

Gezien het zeer grote aanbod van materialen op dit gebied en de diversiteit hebben wij gekozen voor kwaliteitsmaterialen die u continuiteit bieden.

Enkele merknamen:
Bitumineus: Derbigum en diverse APP soorten, Shingles
EPDM: Prelasti
Isolaties: Unidek, Rockwool, Kingspan

Ook alle aanverwante artikelen zoals lichtstraten, lichtkoepels, daktrimmen, kiezelbakken, ontluchtingskappen, mastiekschroten en bevestigingsmaterialen behoren tot onze dienstverlening.

Waterafvoer

Al het water wat vanaf die daken komt moet ook afgevoerd worden middels goten, hemelwaterafvoeren en riolering. Met de goten raken we het lood-zink en koperwerk aan, waar ook weer daken van gelegd kunnen worden met de diverse technieken zoals roeven- en felsen. De ouderwetse technieken kunnen we in dit segment nog kwijt, want dit is nog monumentaal werk met een aparte, luxe uitstraling en zeer duurzaam.Het hemelwater kan afgevoerd worden met de traditionele buizen langs de gevel echter ook hierin heeft de tijd niet stilgestaan en kan men ook kiezen voor een pluvia systeem, een afvoersysteem op basis van vacuümtechniek.